Пиле, пълнено с мариновани гъби

02/08/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне26 мин.
Готвене90 мин.
Общо116 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 383
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се натрива със сол и се намазва със сметана. Приготвя се плънката, като морковите се настъргват, добавя се каймата, галетата, сметаната и нарязаните на ситно гъби.

С тази смес се пълни пилето, зашива се и се слага в намазана с разтопено масло тава с гърба надолу.

Картофите се обелват, нарязват се на половинки и се редят около пилето. Пече се на 200 градуса около час, като периодично се полива със соса от печенето.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар