Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Запечена царевица по румънски

Запечена царевица по румънски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Запечена царевица по румънски1 / 2
01/08/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • царевица - 6 кочана
  • кориандър - 2 с.л.
  • карамфил - 2 бр.
  • дафинов лист - 2 бр.
  • сол - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Царевицата се запича на скара и се полива със саламура. Тя се приготвя от кориандъра, карамфилчетата, дафиновите листа и солта, които се заливат с 400 милилитра гореща вода и се оставят да изстинат.

Царевицата престоява в саламурата 3 часа и се сервира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: