Румънски малай

29/07/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 488
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се попарва с вряла вода и се оставя за 3 часа на топло да набъбне.

Добавя се сол, захар, сода, ванилия и всичко се разбърква.

Добавя се млякото, намачканата тиква и пшеничното брашно.

Разбърква се и се слага в тава, намазана с мазнина и поръсена с галета. Пече се 30 минути на 180 градуса.

Поръсва се с пудра захар.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!