Варено прасенце с хрян по украински

05/09/2014
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049295
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо348
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прасенцето се сварява до готовност, посолява се, изстудява се и се нарязва на порции.

Хрянът се настъргва и се смесва с оцет.

С тази заливка се сервират парчетата прасенце.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар