Ребърца със зеле по украински

31/07/2014
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо604
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свински ребърца - 1 кг
  • олио - 100 мл
  • лук - 2 глави
  • зеле - 500 г
  • сол - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребърцата се запържват в олиото заедно със ситно нарязания лук и ситно нарязаното зеле.

Всичко се слага в тенджерка, посолява се и се вари до готовност.
подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар