Киевско месно руло

30/07/2014
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо512
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва, смила се, добавя се мляко, нарязаният на ситно чесън, солта и всичко се разбърква.

Слага се върху мокра кърпа, сплесква се, в средата се слага нарязаната на ситно сланина.

Краищата на кърпата се съединяват и се оформя руло. Прехвърля се върху намазана с мазнина тава, намазва се с яйце, разбъркано с вода, и се пече 50 минути на 200 градуса.

Сервира се, като се полива с разтопено масло.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар