Киевско месно руло

30/07/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо559
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свинско месо - 800 г
  • сланина - 30 г
  • яйца - 1 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • сол - 2 щипки
  • прясно мляко - 30 мл
  • масло - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва, смила се, добавя се мляко, нарязаният на ситно чесън, солта и всичко се разбърква.

Слага се върху мокра кърпа, сплесква се, в средата се слага нарязаната на ситно сланина.

Краищата на кърпата се съединяват и се оформя руло. Прехвърля се върху намазана с мазнина тава, намазва се с яйце, разбъркано с вода, и се пече 50 минути на 200 градуса.

Сервира се, като се полива с разтопено масло.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар