Желирано прасенце по украински

04/09/2014
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90410321
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо607
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Половин прасенце се сварява с обелените и нарязани на едро моркови и лук, като във водата се добавят солта и черният пипер.

Оставя се да изстине в бульона от варенето, вади се, нарязва се на едро. Парчетата се редят в голяма чиния и се украсяват с парчета моркови.

Бульонът се прецежда и се кипва, добавя се накиснатият предварително в 6 супени лъжици вода желатин. С тази смес се залива прасенцето и се оставя да се охлади 4 часа в хладилник.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!