Варено прасенце с бял сос

19/08/2014
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90410320
Приготвяне15 мин.
Готвене140 мин.
Общо155 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо427
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прасенцето се реже на порции, вари се около 2 часа на бавен огън и се посолява след това.

Приготвя се сос, като брашното се запича на сух тиган, добавят се разтопеното масло, бульонът и сметаната и всичко се кипва.

Вари се на бавен огън 5 минути и се добавят каперсите. Парченцата месо се потапят в соса и се сервират с резени сварени картофи.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!