Печени чушки с доматен сос

03/08/2014
Росица Иванова
отРосица ИвановаЧирак26254612
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 951
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Опечете чушките и ги сложете в плик, за да се задушат и да се обелят по-лесно. След като ги обелите ги наредете в тавичка.

В загрята мазнина запържете лука и чесъна, добавете настърганите домати. Посолете и оставете да се задушават.

Малко преди да махнете доматите от котлона, добавете малко захар. Залейте чушките с доматения сос и поръсете с нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Tania
Tania
03.09.2014 15:56
Баба ми навремето като опечеше чушките,ги пърйеше в олио с чесън и тогава правеше сос пак с чесън,ставаше мн вкусно.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв