Пиле с чесън и магданоз

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Пиле с чесън и магданоз1 / 2
23/05/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Много бързо и много лесно, да не пропуснем да отбележим - и много вкусно"

Необходими Продукти

  • пиле - 4 броя горни бутчета
  • брашно - 2 - 3 супени лъжици
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • масло - 40 грама
  • магданоз - 1 връзка
  • сол
  • олио
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе пилешките бутчета, като премахнете кожата или я оставите по желание и обезкостите месото.

Нарежете пилето на средно големи кубчета, сложете месото в купа. Поръсете обилно с брашното и подправете леко с черен пипер и сол.

Пилешкото месо се овалва хубаво, след което в силно загрята мазнина се изпържва до зачервяване.

Най-накрая се добавят и чесънът и магданозът. Сервирайте с гарнитура от домати.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
55
43
30
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Жорката
Жорката
Става много вкусно!
14.12.2012 15:15
Мариана
Мариана
Това съм го правила с пилешко филе, става страхотно, пък и бързо.
27.05.2010 14:18