Ребърца с мед и чесън

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Ребърца с мед и чесън1 / 4
26/05/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
95 мин.
Порции
4-5
"Перфектната комбинация 3 в 1 - ребърца, мед и чесън Да ви е сладко!"

Необходими Продукти

  • свински ребърца - 1.5 кг приблизително
  • соев сос - 40 - 50 милилитра
  • мед - 4 - 5 суепни лъжици, най - добре букет
  • оцет - 4 суепни лъжици ябълков
  • чесън - 2 - 3 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресовайте чесъна. Смесето го заедно с меда, соевия сос и оцета.

С така получената смес оваляйте свинските ребра и ги оставете да се овкусят за около половин час в хладилника.

Във фурната сложете квадратна тава с вода и изпечете ребрата на самата скара на фурната. Поднесете с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
58
410
35
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Тип Топ !!! Поздравления за рецептата , всеки трябва да опита този вкус . Следвайте инструкциите . Съветвам ви по своя преценка , обръщайте месото и го поливайте с лъжица със соса от тавата след всяко обръщане ! Късмет
05.02.2023 23:52
Anita Ignatova
Anita Ignatova
Никакъв шанс да станат за 20-25мин. поне час. Иначе рецептата е чудесна. :)
23.08.2013 20:01
4
Иван
Иван
На 250 градуса, 20-25 мин.
24.05.2013 21:38
2
Пешо
Пешо
Добре но на колко градуса и колко време трябва да ги печа
30.03.2013 15:29