понеделник, 1 септември

Ребърца с мед и чесън

Публикувана от:
Видяно: 25 121 пъти
Националност: Американска Кухня
Категория: Свинско
Рецепта за Ребърца с мед и чесън
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4-5

Необходими Продукти

  • свински ребърца - 1.5 кг приблизително
  • соев сос - 40 - 50 милилитра
  • мед - 4 - 5 суепни лъжици, най - добре букет
  • оцет - 4 суепни лъжици ябълков
  • чесън - 2 - 3 скилидки

Приготвяне на Ребърца с мед и чесън

Пресовайте чесъна. Смесето го заедно с меда, соевия сос и оцета.

С така получената смес оваляйте свинските ребра и ги оставете да се овкусят за около половин час в хладилника.

Във фурната сложете квадратна тава с вода и изпечете ребрата на самата скара на фурната. Поднесете с гарнитура по избор.

4.1 от 18 Гласа

Отзиви (3)

  • 0
    0
    Отговор
    AEIGN

    2013-08-23, Оценка 4 от 5 за Ребърца с мед и чесън

    Никакъв шанс да станат за 20-25мин. поне час. Иначе рецептата е чудесна. :)
  • 0
    0
    Отговор
    Иван

    2013-05-24, Оценка 5 от 5 за Ребърца с мед и чесън

    На 250 градуса, 20-25 мин.
  • 0
    0
    Отговор
    Пешо

    2013-03-30, Оценка 4 от 5 за Ребърца с мед и чесън

    Добре но на колко градуса и колко време трябва да ги печа

Домашна и лесна рецепта за Ребърца с мед и чесън. Намери ли това, което търсиш? Прелисти останалите категории за Ребърца с мед и чесън. Изпитани рецепти от българската и чуждестранна кухня. Съвети за готвенето на Ребърца с мед и чесън в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с хиляди рецепти, вкусотии, съвети и препоръки от нашите автори, на едно място.