четвъртък, 11 февруари

Ребърца с мед и чесън

От ЕфросияМастър Шеф / Автор26/05/2010
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4-5
Изпрати Ребърца с мед и чесън
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо29 380
  • Преглеждания за месеца900
  • Преглеждания за седмицата170
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Продукти

  • свински ребърца - 1.5 кг приблизително
  • соев сос - 40 - 50 милилитра
  • мед - 4 - 5 суепни лъжици, най - добре букет
  • оцет - 4 суепни лъжици ябълков
  • чесън - 2 - 3 скилидки
Сготви+2 точки
1 Потребител сготви тази рецепта

Приготвяне на Ребърца с мед и чесън

Пресовайте чесъна. Смесето го заедно с меда, соевия сос и оцета.

С така получената смес оваляйте свинските ребра и ги оставете да се овкусят за около половин час в хладилника.

Във фурната сложете квадратна тава с вода и изпечете ребрата на самата скара на фурната. Поднесете с гарнитура по избор.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Обща оценка за рецептата:Дай и ти своята оценка!
3.9 от 23 Гласа

Отзиви (3)

Най-новитеНай-добритеНай-лошите
0
0
Отговор
Anita Ignatova

2013-08-23, Оценка 4.0 от 5 за Ребърца с мед и чесън

Никакъв шанс да станат за 20-25мин. поне час. Иначе рецептата е чудесна. :)
1
0
Отговор
Иван

2013-05-24, Оценка 5.0 от 5 за Ребърца с мед и чесън

На 250 градуса, 20-25 мин.
0
0
Отговор
Пешо

2013-03-30, Оценка 4.0 от 5 за Ребърца с мед и чесън

Добре но на колко градуса и колко време трябва да ги печа

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с

Домашна и лесна рецепта за Ребърца с мед и чесън. Намери ли това, което търсиш? Прелисти останалите категории за Ребърца с мед и чесън. Изпитани рецепти от българската и чуждестранна кухня. Съвети за готвенето на Ребърца с мед и чесън в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с хиляди рецепти, вкусотии, съвети и препоръки от нашите автори, на едно място.