Ребърца с мед и чесън

26/05/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Перфектната комбинация 3 в 1 - ребърца, мед и чесън Да ви е сладко!"
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции4-5
Сготви+2 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо35 833
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3,9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински ребърца - 1.5 кг приблизително
  • соев сос - 40 - 50 милилитра
  • мед - 4 - 5 суепни лъжици, най - добре букет
  • оцет - 4 суепни лъжици ябълков
  • чесън - 2 - 3 скилидки

Начин на приготвяне

Пресовайте чесъна. Смесето го заедно с меда, соевия сос и оцета.

С така получената смес оваляйте свинските ребра и ги оставете да се овкусят за около половин час в хладилника.

Във фурната сложете квадратна тава с вода и изпечете ребрата на самата скара на фурната. Поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 7
4 9
3 5
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Anita Ignatova
Anita Ignatova
23.08.2013 20:01
Никакъв шанс да станат за 20-25мин. поне час. Иначе рецептата е чудесна. :)
3
0
Иван
Иван
24.05.2013 21:38
На 250 градуса, 20-25 мин.
1
0
Пешо
Пешо
30.03.2013 15:29
Добре но на колко градуса и колко време трябва да ги печа
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти