Скариди саганаки

13/08/2014
Мария
отМарияНовак
"Затворете очи и се насладете на кулинарно изящество, виното оставяме на вас да изберете!"
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 832
  • Преглеждания за месеца184
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се задушават в зехтина, докато лукът не омекне. Добавете бялото вино, доматите, мащерката, солта и пипера. Гответе за 10-тина минути на слаб огън.

Предварително почистените скариди се нареждат в тавичката за печене и се заливат със соса.

Добавете парчета сирене, поръсете с магданоз и сложете в предварително загрята на 180 градуса фурна. След около 20 минути ястието е готово.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар