Сос Тартар

04/06/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Ето - вече знаете как да приготвите сос Тартар. Сега ни кажете на какво ще го сложите "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо51 472
  • Преглеждания за месеца359
  • Преглеждания за седмицата173
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сосът се приготвя лесно и бързо за около 15 минути.

Първо наситненият лук трябва да се пасира.

На много ситно се нарязват и киселите краставички, магданоза и яйцето, което е предварително твърдо сварено.

Всички продукти се смесват, подправя се със сол на вкус и се объркват добре.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 12
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Mr.Grey
Mr.Grey
27.12.2013 20:12
яйцето е безмислено. Майонеза 100 гр. + 200 гр. кисело мляко. Заменете лука с 3-4 големи скилидки чесън и ще получите истински сос Тартар.
6
3
megi
megi
31.12.2012 11:21
Лукът е ПРЕКАЛЕНО много... Трябваше да сложа 2 опаковки майонеза и да добавя малко кисело мляко. Иначе все едно ям лук. Следващият път определено количеството лук ще е мнооооого по-малко!
2
1
galq
galq
05.12.2010 12:57
Много е вкусeн.
2
1

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти