Шарлота с хрупкава коричка

23/08/2014
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 025
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3,5 от 5

Необходими Съставки

  • яйца – 3 бр.
  • брашно – 1 ч.ч.
  • ябълки – 3 бр.
  • олио – 2 с.л.
  • захар – 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се измиват и се режат на резени с дебелина 2 милиметра.

Яйцата се разбиват на пяна. Добавя се захарта и се разбърква.

Добавя се брашното и се разбърква до еднородност.

Дъното и стените на тавичка се мажат с олио.

Нареждат се ябълките, заливат се с тестото и се пекат 30 минути на 180 градуса.

подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар