Панирани ябълкови хапки

22/08/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 196
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват, добавя се ромът и захарта и всичко се разбърква. Добавя се брашното и се разбърква с миксер.

Постепенно се добавя млякото. Тестото се оставя да почине половин час.

Ябълките се обелват, сърцевината се отстранява и плодовете се режат на хапки с големина половин сантиметър.

Хапките се топват в тестото и се запържват в сгорещена мазнина до златисто. Поръсват се с пудра захар и канела.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар