Испанска чеснова супа

27/08/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 176
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се нарязва на едро, хлябът се нарязва на едри кубчета. Хлябът се пържи при непрекъснато бъркане. Шунката се реже на едри кубчета, дробчетата се режат на едро.

Лютата чушка се реже на ситно. Чесънът се запържва на среден огън за 30 секунди, добавят се дробчетата и шунката и се пържи 2 минути.

Добавят се пържените кубчета хляб и се пържат 1 минута. Добавя се нарязаната люта чушка и бульонът и се кипва. Вари се 20 минути на слаб огън под капак.

Яйцето се разбива и се добавя в супата при непрекъснато бъркане. Добавя се сол и супата се сваля от котлона.
подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!