Топла салата от зелен фасул

28/08/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо968
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • зелен фасул – 600 г (от консерва)
  • сол - 2 щипки
  • чесън – 3 скилидки
  • зехтин – 6 с.л.
  • репички – 1 връзка
  • оцет – 5 с.л.
  • маслини – 10 бр. (без костилки)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслините се режат на кръгчета, репичките се режат на тънко. Оцетът се смесва със зехтина, малко вода, чесъна, солта и се кипва.

Добавя се фасулът и се задушава 10 минути.

Сваля се от котлона. Вади се чесънът.

Добавят се репичките, маслините и всичко се разбърква. Сервира се топла с украса по избор.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар