Такос

03/09/2014
от ЕмилиянНовак
"Хрупкави домашно приготвени такос с телешко и свежа салата!"
Приготвяне40 мин.
Готвене50 мин.
Общо90 мин.
Порции10 бр.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо14 392
  • Преглеждания за месеца759
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг4,4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган загрейте мазнината и запържете накълцания ситно лук за 3 минути. Добавете кимиона, кориандъра, двата вида червен пипер. Гответе при непрекъснато бъркане в продължение на 30 секунди или докато подправките си пуснат аромата.

Добавете каймата и разбърквайте с дървена лъжица около 8 минути или докато каймата се запържи добре. Добавете 400 г ситно нарязани домати или от консерва. Оставете да се готви, като разбърквате от време на време, докато сосът се сгъсти.

Пригответе питките според указанията на опаковката. Във всяка тако черупка сложете от телешкото, отгоре накъсана салата Айсберг или маруля. Завършете с наразан домат и поръсете обилно с настъргано сирене.подобни рецепти тук

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар