Пиле по царски

02/09/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 299
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се разрязва на парчета, които се осоляват и се запържват до златиста хрупкава коричка в маслото. Слагат се в тенджера.

Гъбите се нарязват на филийки и се запържват заедно със ситно нарязания лук в останалото масло.

Лукът и гъбите се добавят към месото, добавя се половин чаша гореща вода. Добавя се сметаната и всичко се задушава 20 минути на бавен огън.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!