Вишнев крюшон

02/09/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции10 чаши
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо583
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На вишните се махат костилките и плодовете се покриват със захарта.

Оставят се за два часа и след това се добавя конякът и половината вино.

Оставя се в хладилника за 1 час и се добавя останалото вино и шампанското.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар