Френска салата от яйца и грах

10/09/2014
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 288
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • грах - 500 г (от консерва)
  • яйца - 2 бр.
  • праз - 2 стъбла
  • майонеза - 5 с.л.
  • лимонов сок - 4 с.л.
  • сол - 2 щипки
  • захар - 1 щипка

Начин на приготвяне

Грахът се отцежда от соса в консервата. Празът се нарязва на едро, сварява се и се нарязва на ситно.

Добавя се към граха. Яйцата се сваряват. Грахът и празът се смесват със солта, захарта и лимоновият сок.

Добавя се майонезата и всичко се разбърква внимателно. Украсява се с четвъртинки яйца.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар