Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Мюсли от пшенични зърна

Мюсли от пшенични зърна

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Мюсли от пшенични зърна2 / 3
17/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пшеница - 6 с.л. зърна
  • минерална вода - 6 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • йогурт - 6 с.л.
  • ябълки - 1 бр.
  • бадеми - 1 шепа
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пшеничните зърна се смилат на прах. Заливат се с вода, като течността трябва само да покрие смлените зърна.

Разбърква се и се покрива със салфетка. Оставя се за 6 часа, но най-добре е да престои цяла нощ. На сутринта се добавят медът, йогуртът и всичко се смесва.

След това се добавя настъргана ябълка и натрошени бадеми, всичко се разбърква, разпределя се в две купички и се сервира веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: