Картофи с моцарела и риган

09/09/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 510
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • картофи – 6 бр.
  • зехтин – 3 с.л.
  • моцарела – 300 г
  • риган – 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват, нарязват се на кръгли резени и се варят 4 минути.

Отцеждат се и се пържат в зехтина, докато не станат златисти. Вадят се от тигана и се нареждат в тавичка на един слой.

Моцарелата се реже на резени и с нея се покриват картофите. Пекат се на фурна 4 минути на 200 градуса. Поръсват се с риган.

подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Мартина Тракова
Бях малко скептична,но това е една много вкусна рецепта!Горещо препоръчвам.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв