Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Шницели»Панирани телешки шницели

Панирани телешки шницели

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Панирани телешки шницели1 / 3
21/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4 бр.
"Не се лъжете да готвите телешкото по друг начин - най-вкусно става така - на тънки шницели"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 4 готови шницела от крехко телешко
  • яйца - 2 бр.
  • брашно
  • галета
  • олио
  • масло
  • лимони - 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да изтъните шницелите, ги начукайте внимателно с чукче. Поръсете ги със сол и черен пипер, за да се овкусят.

Всеки шницел се потапя последователно в брашно, разбити яйца, галета и се пържи до златисто от двете страни.

Поднасят се в затоплени чинии с парче масло и резен лимон отгоре. Може да ги поднесете с гарнитура от зелена салата, туршия или пържени картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: