Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Пържено зеле

Пържено зеле

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3212k
Пържено зеле1 / 2
23/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Вкусотия в чиния, която се приготвя лесно"

Необходими Продукти

  • зеле - 1 зелка
  • оцет - 1 ч.ч.
  • масло
  • черен пипер
  • вода
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зелката от външните листа, извадете кочана. Нарежете на ситни ивици.

Пържете зелето в сгорещеното масло, залейте с оцета, необходимото количество вода и задушавайте бавно. Посолете със сол и черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Защо да слагаме оцет след като е втасало зелето
21.12.2022 22:25
2
Покажи всички подкоментари