Чушки, пълнени с пилешко

26/09/2014
от ЖениНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 288
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • чушки - 1 кг
  • пилешко месо - 1 кг
  • домати - 1 - 2 бр.
  • моркови - 3 - 4 бр.
  • лук - 2 глави
  • яйца - 1 бр.
  • кисело мляко - 100 г
  • масло - 60 г
  • магданоз
  • брашно - 2 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете место, обезкостете и го нарежете на дребни парченца. Изпечете чушките и ги обелете. Настържете морковите, нарежете лука на ситно. С сгорещено масло задушете морковите, лука, месото.

Добавете обелените и ситно нарязани домати и разбърквайте. След като продуктите омекнат, махнете от котлона. Напълнете чушките с готовата смес и ги подредете в тава за печене.

Пригответе сос от размитото в малко вода брашно, яйцето и киселото мляко. Залейте чушките и печете в умерена фурна. Поръсете със ситно нарязан магданоз и сервирайте.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар