Пиле с винен сос

26/09/2014
от ДанчетоНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 211
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сложете месото в намазана с олио тавичка, залейте с разтопеното краве масло и виното, прибавете малко подсолена топла вода и задушете във фурната.

Извадете готовото пиле и в получения сос задушете ситно нарязания лук. Прибавете ситно нарязаните домати, горчица и счукания чесън.

Пасирайте готовата смес. В 200 мл подсолена вода сложете ориза да се вари, добавете и олиото. Залейте пилето със соса и гарнирайте с ориза.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Благовест
Благовест
01.11.2014 19:03
Колко време трябва да се готви във фурната това пиле малко повече подробности ако обичате?!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв