Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Омлет»Омлет с пиле и праскова

Омлет с пиле и праскова

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Омлет с пиле и праскова1 / 2
28/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 100 г
  • яйца - 2 бр.
  • праскови - 1/2 бр.
  • кашкавал - 20 г
  • масло - 10 г
  • сметана - 1 с.л.
  • кимион
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете пилешкото месо и го запържете с половината масло. Посолете и поръсете с кимион.

Обелете прасковата, нарежете я на кубчета и прибавете към месото. Настържете кашкавала и го разбийте с яйцата.

В отделен тиган сложете останалото масло да се загрее, изсипете яйчената смес и след 1 минута сипете отгоре пилешката смес. Върху нея сложете сметаната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: