Панирани яйца

01/10/2014
"Точно така, не панираме с яйца, а панирани яйца - нямаме търпение да опитаме "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 768
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • яйца - количество по желание
  • масло - 4 - 5 с.л.
  • брашно - 2 - 3 с.л.
  • прясно мляко - 2 ч.ч.
  • индийско орехче - 1 щипка
  • сол
  • яйца - 2 разбити
  • галета - за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете няколко яйца. Охладете ги, обелете и ги нарежете на филийки.

Пригответе бешамелов сос, като запържите в маслото брашното и разредите с прясното мляко. Овкусете със сол и индийско орехче.

Потапяйте всяко яйце в соса, после в разбити яйца и и глаета и пускайте да се изпържи в сгорещено олио.

Поднесете панираните яйца със салата по избор.подобни рецепти тук

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.04.2016 06:49
идеи за след великден. много различно изглежда и никой досега не ми е казвал подобна рецепта.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв