Колбасарски банички

09/05/2009
Цецо
отЦецоНовак
"Като спецове по баничките ще кажем, че това са най-ароматните, топли и вкусни банички, които сме опитвали някога "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 092
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • кори – 1 пакет
  • свинско месо - пушени гърди 150 гр.
  • лук – 2 глави
  • кисели краставички – 3 бр.
  • масло – 100 гр.
  • сирене - 100 гр.
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на колелца, гърдите и краставичките на кубчета и се задушават в маслото.

Яйцата се разбиват, прибавя се натрошено сирене, подправя се с чубрица и се добавя към задушената смес.

Вземат се пет кори, всяка се намазва с масло и се поставят една върху друга. Слага се плънка и краищата на корите се прегъват, за да не изтече. Навива се на руло, по повърхността на което се правят разрези.

Рулото се намазва с масло и се пече в загрята фурна на 200 градуса. Пече се 10 минути.
подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Ivan
Ivan
18.08.2011 14:15
STASI , много си проста, прочети цялата рецепта и ще видиш, че се слага и сирене, Доротея, а аз не видях, колко яйца трябваше да разбия. Тея ей така си ги пишат рецептите тука.
0
0
STASITO
STASITO
29.09.2010 15:30
Говорим за баница с месо. Какво сирене ми говорите вие, че трябва да е упоменато в списъка с продуктите. Това е баница с месо, не със сирене. Ако беше със сирене, щеше да пише, баничка със сирене или с яйца.
1
0
коко
коко
26.03.2010 13:48
Как така за 10 мин.?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв