Сладкиш Гато

01/10/2014
Илария
отИларияМастър Шеф37211203
"Това е кралят на хрупкавите сладкиши, който задължително поднасяме в компанията на сладолед "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо48 615
  • Преглеждания за месеца2800
  • Преглеждания за седмицата297
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Разбийте маслото с пудрата захар и постепенно добавете яйцата. Прибавете пресятото със сода брашно и замесете тестото.

Разделете го на 2 части. Едната половина разстелете върху намазнена тортена форма. Отгоре намажете обилно с мармалад и поръсете с натрошени орехи.

Втората половина на тестото, предварително оставена за кратко в камера или хладилник, настържете върху сладкиша.

Сложете Гатото да се изпече в по-силно загряна фурна. След като сладкишът се поохлади, поръсете с пудра захар и поднесете.подобни рецепти тук

5 5
4 6
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Теодора Иванова Каменова
"ГАТО" означава сладкиш на френски език
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв