Лютеница с чорбаджийски чушки

06/10/2014
от ТаняНовак
"Вкусна лютеница с чорбаджийски чушки - ястие за юнаци!"
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции6-7 буркана
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 896
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете захарта, олиото и оцета да кипнат. Предварително измийте, почистете от семето и смелете червените чушки.

Добавете ги към заврялата смес, а след тях сипете настърганите домати и варете до получаване на необходимата гъстота. Когато прокарвате лъжица през сместа, трябва да остава ясна бразда.

В почти готовата лютеница добавете почистените и нарязани на едро чорбаджийски чушки, а най-накрая - магданоза и чесъна. Напълнете в буркани, запечатайте и стерилизирайте 10 минути.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар