Пуйка - сарма

03/10/2014
Дебелата Берта
отДебелата БертаМастър Шеф5088145
Приготвяне40 мин.
Готвене120 мин.
Общо160 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 584
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете скълцания ситно лук в 2 с.л. мазнина. Накрая го поръсете със сол и червен пипер, както и малко черен пипер по желание Пуешкото нарежете на по-големи парчета.

Всяко парче пуешко увийте в лист кисело зеле. Подредете сармите плътно една до друга в тенджера, а отгоре сложете лука. Притиснете сармите с чиния, залейте с топла вода и сложете да се варят на тих огън.

На няколко пъти добавяйте по малко мазнина при сармите. След като зелето и месото се сготвят, застройте ястието с разбитите жълтъци с лимонов сок и черен пипер.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар