Кашкавален сос

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Кашкавален сос1 / 2
04/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
"Няколко лъжици от този вълшебен кашкавален сос ще превърнат всяко ястие в неустоимо изкушение"

Необходими Продукти

  • яйца - 5 бр.
  • масло - 4 к.л.
  • лимони - изцеден лимонов сок
  • кашкавал - 100 г ситно настърган
  • черен пипер
  • магданоз - 3 - 4 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте 5-те яйца и постепенно доливайте маслото при непрекъснато разбиване, както и лимонов сок.

След 5 минути добавете зрелия съвсем фино настърган кашкавал. Продължете разбиването за още 5 минути.

Овкусете соса с черен пипер и скълцан магданоз, който сте подсушили много добре от влагата.

Ако кашкаваленият сос е много гъст, може да го разредите с малко вода или лимонов сок.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: