Рязано зеле с вино

14/12/2014
Гери
отГериНовак
Приготвяне150 мин.
Общо150 мин.
Порции20 буркана
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо898
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете хубави и стегнати зелки, почистете и ги нарежете на ивици.

Сложете зелето в достатъчно голям съд, посолете и залейте с бялото вино.

След 1 час наредете зелето плътно в буркани, покрийте с кърпа и притиснете с тежест.

Зелето трябва да си стои потънало в отделения сок. Съхранявайте в хладно и тъмно помещение.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар