Камби с люти чушлета

18/10/2014
Гери Милкова
отГери МилковаНовак
Приготвяне120 мин.
Готвене40 мин.
Общо160 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 756
  • Преглеждания за месеца187
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте камбите и ги почистете от семето. Карфиола накъсайте на розички, морковите нарежете на кръгчета. Почистете лютите чушки от дръжките.

Сложете саламурата да възври и попарете отделно камбите и останалите зеленчуци. Сложете ги в тави, за да се отцедят и изстинат. Във всяка камба слагайте от зеленчуците.

Наредете ги в буркани и ги залейте с останалата саламура. След няколко дни трябва да започнете да претакате тази туршия - няколко пъти през 2-3 дни.

Едва след това вържете бурканите с пергаментова хартия и ги сложете в хладно и тъмно помещение. Внимавайте отгоре винаги да има саламура - ако попие, направете допълнително и ги залейте.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!