Царска туршия с хрян

08/10/2014
Поля
отПоляНовак
"Хрянът придава неповторим аромат на тази царска туршия. Но най-добре е да се уверите в това лично!"
Приготвяне120 мин.
Готвене20 мин.
Общо140 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 043
  • Преглеждания за месеца375
  • Преглеждания за седмицата87
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете камбите, поръсете ги със солта и захарта и ги оставете да престоят една нощ. Полученият след изцеждането им сок смесете с меда и оцета и оставете на котлона да заври.

Нарежете магданоза и морковите, разделете карфиола на розички, настържете хряна. Смесете всичко това с камбите и наредете в буркани.

Залейте туршията със саламурата, така че отгоре да има 2-3 пръста сок. Долейте във всеки буркан олио за по-голяма трайност. Съхранявайте на хладно.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар