Яйчен сос за чипс

10/10/2014
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо743
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • яйца – 2 бр.
  • сметана – 2 с.л.
  • майонеза – 2 с.л.
  • къри – 1 ч.л.
  • магданоз – 1 с.л. (нарязан)
  • лимонов сок – 2 ч.л.
  • сол – 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сметаната се смесва с майонезата и кърито. Разбива се на крем. Яйцата се сваряват и се нарязват на ситно.

Добавят се към майонезата заедно с магданоза и се разбърква. Добавя се сол и лимонов сок. Охлажда се 2 часа в хладилник. Поднася се с чипс.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар