Карфиол с топено сирене

15/10/2014
Краси
отКрасиНовак
"Пръстите ще си оближете и за още ще питате - толкова е вкусно "
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 594
  • Преглеждания за месеца602
  • Преглеждания за седмицата111
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете накъсания на розички карфиол. Нарежете на дребно топеното сирене. Чесънът се нарязва на ситно и с него се натрива дъното на тавичка.

Наредете част от карфиола в тавичката, така че да покрие дъното, отгоре поръсете част от топеното сирене, отново наредете карфиол и завършете с останалото сирене. Разпределете равномерно парченцата масло, поръсете с черен пипер.

Сложете във фурната и запечете 10-тина минути. Залейте с яйцата, предварително разбити с прясното мляко и печете до зачервяване.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар