Бяла сангрия с малини

16/10/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо492
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

  • бяло вино – 750 мл
  • газирана вода – 200 мл
  • лед – 1 ч.ч.
  • коняк – 150 мл
  • малини – 500 г
  • ябълки – 3 бр. зелени
  • праскови – 2 бр.
  • лимони – 2 бр.
  • кафява захар – 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На ябълките се отстранява сърцевината, махат се костилките на прасковите. Лимоните се измиват добре с четка.

Всички плодове се нарязват на тънки резенчета, поръсват се със захар и се оставят за половин час.

Плодовете заедно със сока, който е отделен от тях, се слагат в голяма стъклена купа и се заливат с коняка и виното. Сместа се оставя на стайна температура за 2 часа.

Преди да се сервира, се добавят малините и ледът. Разпределя се в чаши, като във всяка чаша се добавя газирана вода.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар