Есенен гювеч

21/10/2014
Галя
отГаляНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 741
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете морковите на колелца, лука на филийки, а месото на хапки. Задушете ги в олиото.

Прибавете последователно нарязаните чушки, розичките карфиол, бланширания зелен фасул, нарязания на кубчета пащърнак.

Когато зеленчуците поомекнат, прибавете червения пипер и чаша топла вода.

Разбъркайте и покрийте гювеча с обелените и нарязани на филийки домати, поръсете с магданоз. Сложете да се пече във фурната.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!