Есенен гювеч

21/10/2014
Галя
отГаляНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 585
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете морковите на колелца, лука на филийки, а месото на хапки. Задушете ги в олиото.

Прибавете последователно нарязаните чушки, розичките карфиол, бланширания зелен фасул, нарязания на кубчета пащърнак.

Когато зеленчуците поомекнат, прибавете червения пипер и чаша топла вода.

Разбъркайте и покрийте гювеча с обелените и нарязани на филийки домати, поръсете с магданоз. Сложете да се пече във фурната.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар