Есенен гювеч

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Есенен гювеч1 / 2
21/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
5-6

Необходими Продукти

  • телешко месо - 1 кг
  • пащърнак - 2 корена
  • карфиол - 200 г
  • зелен фасул - 200 г
  • домати - 3 - 4 бр.
  • моркови - 5 бр.
  • чушки - 6 бр.
  • лук - 2 глави
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете морковите на колелца, лука на филийки, а месото на хапки. Задушете ги в олиото.

Прибавете последователно нарязаните чушки, розичките карфиол, бланширания зелен фасул, нарязания на кубчета пащърнак.

Когато зеленчуците поомекнат, прибавете червения пипер и чаша топла вода.

Разбъркайте и покрийте гювеча с обелените и нарязани на филийки домати, поръсете с магданоз. Сложете да се пече във фурната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: