Пиле в ароматичен сос

21/10/2014
от АниНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 355
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В малко масло задушете нарязаните лук и моркови. Прибавете нарязаното на хапки пилешко, чушките, доматите, чесъна и дафиновия лист.

Продължете да задушавате на слаб огън, като наливате по малко топъл бульон /сварен от костите и кожата на пилето/.

Към омекналото вече месо добавете брашното, размито в малко бульон, останалото масло и червения пипер.

Задушавайте още 10-тина минути и сложете останалите подправки. Поднесете ястието с картофено пюре или ориз.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
08.05.2016 14:57
"Ароматичен" ми хареса :) със сигурност е ароматно, но няма такава дума...
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв