Кьопоолу с горчица

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Кьопоолу с горчица1 / 2
12/07/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
180 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
240 мин.
Порции
4-6

Необходими Продукти

  • патладжани - 2 големи
  • чушки - 1 кг червени и зелени
  • домати - 1 кг зрели червени
  • горчица - 2 с.л.
  • чесън - 1 глава
  • зехтин - 4 - 5 с.л.
  • магданоз - 1 връзка
  • копър - 5 - 6 стръка
  • сирене - 200 гр
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете чушките, доматите и патладжаните и ги сложете в голям съд с капак за 15 мин. Обелете ги, след което счукайте чесъна с малко сол в купа.

Накълцайте чушките и патладжаните на съвсем ситно (по желание ги смелете) и ги прибавете към чесъна.

Накълцайте и доматите и ги добавете към останалите зеленчуци. Овкусете със зехтин и сол, накълцания копър и магданоз.

В купичка смесете сиренето и горчицата и го омесете с другата смес. Оставете да се охлади за няколко часа.

Така приготвеното кьопоолу не се консервира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Некулинарка-вегитарианка
Некулинарка-вегитарианка
Как се пекат доматите? В тава? На реотан? Във фурна?
22.07.2013 22:52