Кьопоолу с горчица

12/07/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
Приготвяне180 мин.
Готвене60 мин.
Общо240 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 895
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

  • патладжани - 2 големи
  • чушки - 1 кг червени и зелени
  • домати - 1 кг зрели червени
  • горчица - 2 с.л.
  • чесън - 1 глава
  • зехтин - 4 - 5 с.л.
  • магданоз - 1 връзка
  • копър - 5 - 6 стръка
  • сирене - 200 гр
  • сол

Начин на приготвяне

Изпечете чушките, доматите и патладжаните и ги сложете в голям съд с капак за 15 мин. Обелете ги, след което счукайте чесъна с малко сол в купа.

Накълцайте чушките и патладжаните на съвсем ситно (по желание ги смелете) и ги прибавете към чесъна.

Накълцайте и доматите и ги добавете към останалите зеленчуци. Овкусете със зехтин и сол, накълцания копър и магданоз.

В купичка смесете сиренето и горчицата и го омесете с другата смес. Оставете да се охлади за няколко часа.

Така приготвеното кьопоолу не се консервира.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Некулинарка-вегитарианка
Некулинарка-вегитарианка
22.07.2013 22:52
Как се пекат доматите? В тава? На реотан? Във фурна?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв