Кьопоолу с горчица

Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
12/07/2010
Приготвяне180 мин.
Готвене60 мин.
Общо240 мин.
Порции4-6
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 854
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Изпечете чушките, доматите и патладжаните и ги сложете в голям съд с капак за 15 мин. Обелете ги, след което счукайте чесъна с малко сол в купа.

Накълцайте чушките и патладжаните на съвсем ситно (по желание ги смелете) и ги прибавете към чесъна.

Накълцайте и доматите и ги добавете към останалите зеленчуци. Овкусете със зехтин и сол, накълцания копър и магданоз.

В купичка смесете сиренето и горчицата и го омесете с другата смес. Оставете да се охлади за няколко часа.

Така приготвеното кьопоолу не се консервира.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Некулинарка-вегитарианка
Некулинарка-вегитарианка
22.07.2013 22:52
Как се пекат доматите? В тава? На реотан? Във фурна?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти