Крем от грис с шоколадова глазура

22/10/2014
Таня
отТаняНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо814
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете млякото в тендерка да заври и при непрекъснато разбъркване добавете захарта и гриса. Варете 5-6 минути.

Щом свалите от огъня, добавете орехите и сипете крема в намокрени със студена вода чаши.

Сложете на умерен огън млякото, какаото, захарта и ситно настърганата портокалова кора.

Щом заври, свалете от огъня и добавете маслото. Обърнете крема върху чинийки и залейте с глазурата.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар