четвъртък, 24 април

Бисквитена торта

Публикувана от:
Видяно: 36 875 пъти
Националност: Българска Кухня
Категория: Торти
Рецепта за Бисквитена торта
Приготвяне
Общо
Порции8-10 парчета

Необходими Продукти

  • бисквити - обикновени 2 пакета (от по - тънките)
  • пудинг - 1 бр. ванилия
  • пудинг - 1 бр. какао
  • прясно мляко - 1 и 1/2 л.
  • захар - на вкус

Приготвяне на Бисквитена торта

Пудинга се приготвя както е описано на пакетчето, ако сте взели пудинг без варене се смесва съдържанието на пакетчето със студено подсладено мляко и се бърка, а ако е с варене се изсипва в горещото подсладено мляко и се бърка. Препоръчвам първия вариант.

Бисквитите се топят в студеното мляко и се нареждат в една тава. Редят се един ред бисквити - пудинг какао, ред бисквити - пудинг ванилия. после пак ред бисквити и пудинг ванилия. Последния ред е от пудинг, като количеството остава по 1/2 част от двете какаото и ванилията.

Последния слой се слага на 1/2 от двете и с нож или вилица докато не е изстинал се правят черти в едната и другата посока, за да се прелеят цветовете.

Оставя се да отлежи и се консумира.

4,4285714285714 от 14 Гласа

Отзиви (2)

  • 0
    0
    Отговор
    мими

    2013-07-11, Оценка 3 от 5 за Бисквитена торта

    и мисля, че това изобщо не е бисквитената торта от рецептата, на тази снимка се виждат ядки и тесто върху тортата, а няма и следа от двата пудинга - кафевия и белия....
  • 0
    0
    Отговор
    Тонка

    2013-07-11, Оценка 4 от 5 за Бисквитена торта

    Светле,снимката,която си показала май не е за бисквитена торта.Аранжировката въобще не отговаря на визуалната представа за тази торта.Последното изречение въобще не можах да го разбера.Ще се опитам да я направя.

Домашна и бърза рецепта за Бисквитена торта. Доволен ли си от това, което намери? Прегледай останалите категории за Бисквитена торта. Изпитани рецепти от местната и чужда кухня. Препоръки как се приготвя Бисквитена торта в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с множество рецепти, вкусотии, съвети и заръки от нашите автори, на едно място.