Специалитет Родопа

23/10/2014
Галин
отГалинНовак
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 934
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете телешкото филе от ципите, нарежете го на дълги и тънки ивици и го задушете в сгорещеното масло, заедно със ситно нарязания лук.

След омекването на месото прибавете обелените и нарязани на ситно домати. Отстранете от огъня.

Добавете ситно нарязания магданоз, натрошеното сирене и яйцето, разбъркайте добре и посолете. Обелете картофите, нарежете ги на филии и ги изпържете в сгорещеното олио.

Наредете ги в подходящо плато, върху тях изсипете приготвеното месо с яйце и сирене, настържете отгоре кашкавала и запечете във фурна.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар