Фини орехови пастички

25/10/2014
от Неда ИвановаНовак
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 854
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3,7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото на пяна с 5 с.л. пудра захар. Прибавете смлените орехи, брашното и накрая 4 белтъка, разбити на сняг. Разбъркайте сместа леко и я изсипете в намаслена и набрашнена тавичка.

Сложете във фурната да се пече. Извадете почти готовото тесто от фурната и го залейте с разбитите 4 жълтъка с 5 с.л. пудра захар.

Отново върнете тавата във фурната, за да се изпекат и жълтъците. Извадете сладкиша и го оставете да изстине. Пригответе крем, като сварите млякото с орехите и захарта.

Когато поизстине го смесете с маслото, разбъркайте добре и щом изстине напълно, намажете с него готовия сладкиш. Отгоре настържете шоколада и нарежете сладкиша на пастички.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

marinova
marinova
11.11.2014 15:34
сигурно са прекрасни тез пастички, но ако бяхте посочили и колко време се пече и на колко градуса щяхме и ние да ги опитаме.
2
1

Виж всички коментари или напиши такъв